سرویس تصاویر ماهوارهای محلی که اخیراً توسط گوگل در کنار سرویس نقشههای آنلاین آمریکای شمالی راهاندازی شده مشخصات جالبی از منطقه معروف Area 51 نشان میدهد. این منطقه نظامی سری به وسعت حدود ۱۵۰ کیلومتر مربع در ایالت نوادا و در نزدیکی دره مرگ و دریاچه خشک شده Groom lake واقع شده و به مدت بیش از ۵۰ سال مشکوک به انجام آزمایشهای فوق سری توسط نیروی هوایی آمریکا برروی تکنولوژیهای پیشرفته بوده است.
تاکنون فیلمها و کتابهای زیادی در مورد این تحقیقات تهیه شدهاند ولی نیروی هوایی آمریکا هرگونه دسیسه و انجام آزمایشهای سری در این منطقه را تکذیب کرده است. ولی از طرف دیگر فعالیتهای این منطقه ظاهراً آنقدر مهم هستند که دولت فدرال آمریکا هر سال با صدور یک فرمان لازمالاجرا این منطقه را از انجام آزمایشهای اجباری محیط زیستی معاف مینماید. یکی از آخرین محصولات این منطقه هواپیمای شکاری F117 بوده که قابلیت مخفی ماندن از دید رادار را نیز دارد.
افراد زیادی سوگند خوردهاند که با چشم خودشان آزمایشهای مربوط به پرواز بشقابهای پرنده در این منطقه را نیز دیدهاند. فردی بهنام باب لازار (Bob Lazar)هم که ادعا میکند قبلاً برای نیروی هوایی در این منطقه کار میکرده، مدعی شده نیروی هوایی بطور فعال مشغول انجام مهندسی معکوس برروی بشقاب پرنده ساقط شده در منطقه رازول نیومکزیکو (Roswell) در دهه ۵۰ میلادی است. او حتی مدعی است که جزئیات نیروی محرکه این سفینه نیز معلوم شده و تکنولوژیهای جدیدی نیز در این منطقه بطور سری در حال توسعه است که در صورت تکمیل آن یک جهش فنی و نظامی غیر قابل تصور برای آمریکا بدنبال خواهد داشت.
یکی از عکسهای ماهوارهای گوگل از حفرههای مصنوعی عظیم در نزدیکی منطقه ۵۱ را می توانید اینجا ببینید . خودتان سپس میتوانید مناطق مختلف اطراف این محل را هم بیشتر بررسی کنید (کافیست نقشه را با ماوس به هر جهتی که میخواهید بکشید). بنظر میرسد این حفرهها توسط انفجارات زیرزمینی بوجود آمده باشند. شایدهم گنبدهای زیرزمینی باشند. بهرحال وجود راههای خاکی و ساختمانهای کوچک اطراف هر یک از آنها خیلی خوب معلوم است. بعضی از آنها هم خیلی شبیه چالههای بجامانده بعد از برخورد شهابسنگ به زمین هستند.
معلوم نیست که آیا از دست گوگل در رفته این عکسها را با این دقت بالا در اختیار عموم گذاشته یا واقعاً اطلاع دارند. جالب اینجاست که عکسهای ماهوارهای از این منطقه را میشود تا حد ماکزیمم بزرگنمایی آن نیز دید در حالیکه در خیلی از مناطق دیگر میزان بزرگنمایی محدودتر است!